top of page

About

About: Careers
Sabijn%2525252520portret%25252525202_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Systemic Consultant & Coach

Mijn kracht als organisatie-antropoloog is om dynamieken bij mensen en organisatieculturen te lezen, te herschikken en te transformeren. Ik onderzoek en doorgrond organisatiepatronen en culturele onderstromen en verbind dit met de strategische organisatiedoelen. Mijn uitdaging is om de bedrijfswaarden te laten leven en door te voeren in de dagelijkse omgang; tevens samenhang en verdieping te brengen in de employer branding, strategie en de interne cultuur. Bezieling van een organisatie zit hem in de organisatie purpose voelbaar en levend te maken. Samen met de klant de beste route vinden om sterk, relevant en weerbaar te staan als organisatie systeem richting de mogelijk onzekere en onvoorspelbare toekomst. 

Focusgebieden:

-Systemische organisatie en teamontwikkeling, incl. veiligheid en vertrouwen

-Purpose gedreven organisatie opstellingen

-Transformatief Leiderschap

-Systemische vernieuwing in eigenaarschap en zelfsturing 

11_philippineJS__0052_edited_edited_edited.jpg

Philippine Linn

info@humanalliance.nl

Facilitator & Coach

Philippine Linn heeft gedurende haar multinationale carrière expertise opgebouwd op het gebied van het ontwikkelen van leiderschap voor de organisaties van de toekomst.


Zij doet dit in de vorm van executive coaching, team-building en vaardigheidstrainingen. 

De leidende principes in al haar trainingen zijn ‘ervarend leren’ en ‘participatief leiderschap’.

Het is haar missie om waar dan ook ter wereld werkomgevingen te creëren waar mensen de vaardigheden bezitten om op een diep menselijk niveau met elkaar te communiceren en zich daardoor vrij voelen hun talenten, kennis en ervaring volledig in te zetten.

louise kemps.jpg

Louise Kemps

Facilitator & Coach

Sinds vijftien jaar begeleid Louise individuele mensen en teams in organisaties bij het versterken van hun kracht en hun impact. Ze vindt het heerlijk om te zien dat mensen en teams uit het 'kleine' denken stappen in iets GROOTS. Alle groei en ontwikkeling begint met het ervaren van je eigen kracht als mens, als leidinggevende en als team, in al je vezels. 

Als je vanuit die plek contact maakt met je ambitie, je droom, je ideeën, je visie op hoe het zou kunnen zijn en dan pas op alle uitdagingen en obstakels die je hebt... dan wordt alles mogelijk.


Zowel bij individuele leiders als bij teams genereert deze aanpak de energie en de daadkracht om zaken ook daadwerkelijk aan te pakken. Een magisch proces waar ze telkens weer kippenvel van krijgt. 

bottom of page