top of page

Team

Ons team: Careers
Sabijn%2525252520portret%25252525202_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Partner Human Alliance

Met een achtergrond als organisatie strateeg en change consultant brengt Sabijn leiders en professionals in dialoog om te blijven communiceren, reflecteren en vooruitgang te faciliteren. Sabijn heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring als Business & Life coach en in Leiderschap Ontwikkeling.

Mensen ervaren haar als vertrouwenspersoon, iemand die diep luistert en achter de dingen ziet, open en oprecht. Door haar sterke intuïtie en verruimd bewustzijn voelt ze direct aan waar de schoen knelt. Jarenlange werkervaring en opleidingen bieden technieken waarmee veel bereikt kan worden in korte tijd. Met compassie en begrip voor alles wat zich aandient. 

Sabijn maakt snel connectie, doorgrond en analyseert mensen en situaties. Ze werkt oplossingsgericht en intuïtief.


Haar bijdrage is vooral het versterken van de goede onderlinge relaties, mediation en het vergroten van het onderlinge vertrouwen in teams, partnerschappen of relaties.

11_philippineJS__0052_edited_edited_edited.jpg

Philippine Linn

info@humanalliance.nl

Facilitator & Coach

Philippine Linn heeft gedurende haar multinationale carrière expertise opgebouwd op het gebied van het ontwikkelen van leiderschap voor de organisaties van de toekomst.


Zij doet dit in de vorm van executive coaching, team-building en vaardigheidstrainingen. 

De leidende principes in al haar trainingen zijn ‘ervarend leren’ en ‘participatief leiderschap’.

Het is haar missie om waar dan ook ter wereld werkomgevingen te creëren waar mensen de vaardigheden bezitten om op een diep menselijk niveau met elkaar te communiceren en zich daardoor vrij voelen hun talenten, kennis en ervaring volledig in te zetten.

IMG_9280_edited_edited_edited.jpg

Personal Trainer

Trainer in Physical and Personal Development.

Yogi en ondernemer.


Met beide voeten op de grond, verbindt ze op een authentieke manier hoofd, hart en “guts”.

Sterk in het faciliteren van fysieke én persoonlijk ontwikkeling van mensen.

Met diepgang, humor, no-nonsense yoga en een rugzak vol ervaring en opleidingen creëert ze vertrouwen en komt ze tot de kern.


Anja laat mensen erváren hoe ze functioneren vanuit hun eigen 'anatomische blauwdruk'. En bewust ervaren van de fysieke impact op anderen. In beweging en balans komen.

louise kemps.jpg

Louise Kemps

Facilitator & Coach

Sinds vijftien jaar begeleid Louise individuele mensen en teams in organisaties bij het versterken van hun kracht en hun impact. Ze vindt het heerlijk om te zien dat mensen en teams uit het 'kleine' denken stappen in iets GROOTS. Alle groei en ontwikkeling begint met het ervaren van je eigen kracht als mens, als leidinggevende en als team, in al je vezels. 

Als je vanuit die plek contact maakt met je ambitie, je droom, je ideeën, je visie op hoe het zou kunnen zijn en dan pas op alle uitdagingen en obstakels die je hebt... dan wordt alles mogelijk.


Zowel bij individuele leiders als bij teams genereert deze aanpak de energie en de daadkracht om zaken ook daadwerkelijk aan te pakken. Een magisch proces waar ze telkens weer kippenvel van krijgt. 

bottom of page